A Joalis Infoban megjelent legújabb cikkem a LUPUS kezeléséről szól. Egy kedves vendégem esettanulmányát írtam meg , sokféle tüneteinek hosszútávú sikeres kezeléséről, szelíd módszerekkel. 🙂


A Természetgyógyász Magazin júliusi lapszámában megjelent cikkem: Joalis: Ödémakontroll. Sokak visszatérő rémálma kezdődött ismét az elmúlt hetekben a hőmérséklet emelkedésével. A melegtől kitáguló erek miatt dagadni kezdtek a végtagok.


A 2020/szeptemberi Természetgyógyász magazinban megjelent cikkem: Nyirokcsorgás, lábszársebek és az orbánc


A legújabb Joalis infoban megjelenő cikkem a méhnyakrák megelőzéséről, kialakulásáról, kezelési lehetőségeiről, utógondozásáról írtam. Ajánlom mindenki figyelmébe!


A 2020/januári 🌿TERMÉSZETGYÓGYÁSZ MAGAZINBAN megjelenő cikkemben, melyet felkérésre írtam, érdekes részleteket olvashatnak a nyirokmasszázs, a gyógynövények és az információs gyógyászat együttes hatásairól.


2019.02.19-én a Gong Rádió reggeli műsorában lehetőségem nyílt beszélni a nyirokrendszer feladatáról, diszfunkcióiról, karbantartásáról, problémáinak megelőzéséről, és minden olyan kérdésről, amely téged is érdekelhet. Ha lemaradtál az élő adásról itt tudod meghallgatni!


A JOALIS INFO 2018/1. számában megjelent cikkemben megosztom hivatásom kezdetének részleteit, beszélek a nyirokterápia és a Joalis preparátumok kapcsolatáról.