A nyirokterápia és a Joalis preparátumok

Kedves Nyiroködémások!
A legutóbbi Joalis infóban megjelent cikkemben megosztom hivatásom kezdetének részleteit. A folytatás is hamarosan következik speciális témákkal. 

A nyirokterápia és a Joalis preparátumok

A legutóbbi Joalis infoban megjelent bemutatkozásomat számos pozitív visszajelzés követte, ennek köszönhető a folytatás, mely jelen esetben egy kivételes oldalról közelíti meg a rendellenes nyirokműködés állapotát, a saját szemszögemből.
Személyes motiváció

Kevesen tudják (sokáig én sem tudtam), hogy magam is nyirokelégtelenséggel rendelkezem.
A lábdagadás többé- kevésbé mindig is jelen volt az életemben. Kamaszként azt sem értettem, hogyan lehetséges, hogy a reggeli és esti testsúlyom között 2-4 kg különbség jelentkezik. Hogyan lehetséges, hogy a nadrágok egyik szára mindig szűkebb, mint a másik? A felső testemhez képest miért aránytalanul vastagabbak az alsó végtagok? Testem miért ilyen hízékony? Kötőszövetem miért ilyen puha és laza? Hogyan lehetséges, hogy testem képes visszatartani 30 kg-nyi vizet, amit aztán rövid idő alatt ki is tud termelni?

Testalkatom folyamatos „jojó effektusával” rákényszerített az önfegyelemre. Így is néha kicsúszott „alólam a talaj”. A divatos diéták, fogyókúrákkal nem értem el sikert. Hogy miért? Mert ezt az állapotot csupán az étkezés szabályozásával megoldani nem lehetett.

Később Dr. Domján László megtanította nekem, mennyire fontos miként gondolunk saját magunkra. Az általa oktatott technikákkal átalakítottam magamban saját testképemet, gondolkodásomat és ennek eredményeképpen testem 8 hónap alatt 30 kg-nyi túlsúlyt, többnyire vizet termelt ki!

Hivatásom kezdete

Évekkel ezelőtt, mikor úgy döntöttem, hogy a masszázs szakma egy különleges (szerencsére már egyre felkapottabb) irányával kezdek foglalkozni, nagyon is megvolt rá az okom. Már gyógymasszőr tanulmányaim befejezése előtt a szakma egyik kiválósága, Kecskemét városunk közismert természetgyógyásza, Faragó László bevezetett a nyirokmasszázs rejtelmeibe, tudtam, hogy ez az a szakterület, ami mellett leteszem a voksomat. Saját állapotom sarkallt ugyanis a nyirokrendszer működésének minél átfogóbb tanulmányozására.

Talán nem véletlen, hogy az megoldás keresése közben találtam rá következő tanítómra, hazánk egyik legnagyobb szaktekintélyére, Prof. Dr. Daróczy Juditra, kitől a komplex ödéma mentesítő protokollt sajátíthattam el. A Professzor Asszony hozzáállása a szakterülethez példaértékű! Módszere rendkívül sikeresen alkalmazható. Nagy hangsúlyt fektet a betegek tájékoztatására, a mozgás fontosságának hangsúlyozására, az önkezelés betanítására a megfelelő psziché kialakítására.

Az állapotomra alkalmazva a megtanult rendszer és a saját kezelésekből merített tapasztalatok azt mondanám az eddigiekhez képest páratlan lehetőséget biztosítanak az ödéma mentesítésben. Tevékenységem vendégeim körében talán azért is elismert, mert azonnali eredményt produkál. A legtöbb kollegámmal ellentétben óriási helyzeti előnyöm van azzal, hogy pontosan tudom hol, miért és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy gyors eredményt érjünk el. Fontos, hogy munkámat orvosi felügyelet alatt végzem, ennek eredményeként már számos szakorvos munkáját egészítem ki hatékonyan. 
Mégis miután egy nyarat töltöttem kompressziós pólyában, úgy határoztam tovább kell keresgélnem, mert kell lennie még valaminek, ami segít a szervezetem öngyógyító folyamatait helyre hozni. 
Sorra vettem a természetgyógyászat legkülönfélébb tisztító kúráit, de úgy tűnt mindez csak sötétben tapogatózás volt. 
Az áttörés

Szodoray Andrea Joalis alaptanfolyama volt, ahol első percben tudtam, ez az, amit kerestem. Úgy döntöttem akkor, hogy elindulok ezen az úton, és magamon tesztelve mérem fel a lehetőségeket. 
A Joalis tökéletes rendszere igazi előrelépés volt állapotom javulásában. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy Pavel Jakes indított el a gyógyulás útján, azóta folyamatosan használom a készítményeket, segítségükkel szervezetem egyre jobb állapotba kerül!

Saját tapasztalat alapján kijelentem, hogy a Joalis preparátumai eredményesen alkalmazhatók a nyirokterápiában is.
A továbbiakban ez irányú tapasztalataimat, esettanulmányokat kívánom közzé tenni. 
Találkozzunk a következő Joalis infoban.
Addig is eredményes munkát kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel:
Papp Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük