Általános tudnivalók

Egy éves, azaz januártól decemberig tartó, Mentor Programot indítok a nyirokmasszázs alaptanfolyamjaimon végzett Kollégák számára. ☺️

🧐Számos egyéni megkeresés után arra ösztönöztetek, hogy a tervezett néhány napos továbbképző tanfolyam helyett, egy sokkal hatékonyabb MENTOR PROGRAMot állítsak össze számotokra, melyben biztosítom és támogatom egy egész éven keresztül a szakmai fejlődéseteket.🤩

⏭️Miért érdemes velünk tartani?⏮️

✅ Ti mindannyian egy segítő szakmát választottatok. 😇Gondolom azért, mert segíteni szeretnétek a benneteket megkereső Vendégeknek.

✅Most itt a lehetőség, hogy szakmai tudásotokat felelevenítsétek, és kiegészítsétek, hogy egy professzionálisabb szintre fejlődhessetek, és ezzel egy szélesebb vendégkört tudjatok építeni.

✅Az alaptanfolyam óta eltelt idő alatt nyilván már mindannyian máshogy végzitek a munkátokat. Már tudtok több rendszerben is gondolkodni, 🤓észreveszitek, a nyirokproblémákat akkor is, ha egyéb elváltozásokkal kerestek fel benneteket.

✅Nagy örömömre szolgál, hogy sokan bele is vágtatok egyből, és napi szinten osztjátok meg velem kételyeiteket, kérdéseiteket, sikereiteket. 🥰

Ezúton is köszönöm a visszajelzéseket.

NAGYON BÜSZKE VAGYOK RÁTOK! 😊

✅Szeretném, ha lelkesedéseteket sokáig megtartanátok, és mankóként lehetnék jelen a pályátokon, mindaddig, amíg magabiztosan használjátok majd a tudásotokat. 💪

✅ Nyilván tapasztaltátok, hogy az alaptanfolyamon igyekeztem annyi eshetőséget felvonultatni és begyakoroltatni Veletek, amennyi csak lehetséges volt ebben a 4 napban.

Nos, ez csak a jéghegy csúcsa volt!🌈

✅Az éves terv tematikájában megosztottam, milyen témákat vonultatok fel időrendben hónapról-hónapra.

A szakmai tudásom esszenciája mindez, egy olyan gyakorlatorientált mentor program, amit sok év rendkívüli szorgalmával, elhivatottságával, és fanatizmusával építettem fel és használok sikeresen a nap mint nap.

✅Ezek az anyagok egymásra épülnek. Nem érdemes kihagyni egyet sem. ☝️

Ezért kérem csak az jelentkezzen, aki szeretné végig vinni az egész évet. Ne vegye el mástól a lehetőséget a fejlődésre.

✅ Jelentkezni privát üzenetben nálam, január 10. keddig lehet, illetve a férőhelyek számától függően lehetséges.

(max 18 fő)

➡️A részvételi díj alkalmanként 36 000 Ft, éves díj 432 000 Ft + 50 000 Ft vizsgadíj, mely tartalmazza a tőlem megszokott igényes jegyzetet, az eszközök, anyagot használatát, az esetleges vendégelőadók költségeit, a vizsgával kapcsolatos összes kiadást, a bőrkötéses bejegyzett tanúsítványt.

(aki valamilyen okból egy-egy alkalmat kihagyni kényszerül (nem tanácsos, mert azt is ki kell fizetni😉) , utólag megkapja az alkalom dokumentációját.

➡️ Az oktatás Kecskeméten a Dózsa György 27-29-ben lesz, várhatóan 9-00-15.00-ig, de olykor picit tovább is maradunk. 😉

(🎥Figyelem! Nem tudom vállalni, hogy az alkalmakon „házivideót” forgatok azok számára, akik nem tudtak eljönni.

A gyakorlati oktatási rendszer és az ellenőrizhetőség miatt nem szeretnék online lehetőséget sem biztosítani. Mindezek méltatlanul elvennék azoktól az időt, akik jelen vannak, illetve olyan dologhoz asszisztálnék, amiben nem igazán hiszek. 🤷‍♀️)

➡️ Csak magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani, ezt kérlek vegyétek figyelembe a jelentkezéskor.

➡️ A részvétel a befizetések sorrendjében az 1. havi, januári (36 000 Ft) biztosítja.

😍Szeretettel várlak Benneteket! 😘

Papp Andrea

Gyógymasszőr, nyirokszakember

Szakmai oktató