Sokak visszatérő rémálma kezdődött ismét az elmúlt hetekben a hőmérséklet emelkedésével. A melegtől kitáguló erek miatt dagadni kezdtek a végtagok. A Nyirok és Mozgásszervi Központban teljes kapacitással látjuk el a változatos stádiumú pácienseket.

A Joalis preparátumok hatalmas segítséget jelentenek a különböző tünetcsoportok mérséklésében. A Vel-Dren, Lym, Emoce alapkészítmények fogyasztásával és egy kis odafigyeléssel hatékonyan kontrollálhatjuk a folyamatot.

A nyiroködéma típusa és stádiumai:

Az ödémás elváltozásokat két csoportba soroljuk, a veleszületett és szerzett elváltozásokra. Ezeken kívül megkülönböztetünk állapottól függő stádiumokat, a terhelésre kialakuló, majd pihentetésre visszafejlődő lábdagadásoktól, a nyirokcsorgással, fekélyekkel, orbánccal, egyéb gyulladásokkal, szövődményekkel kísért állapotokat.

Mit tegyünk az irreverzibilis helyzetekben?

Sajnos gyakran érkeznek pácienseink már visszafordíthatatlan állapotokból. Gyakoriak az onkológiai, sugár- és kemoterápia által roncsolt szövetű, különböző műtétek után lábadozó, csonkolt betegek. Minden esetben enyhíthetőek a tünetek!

Hegkezelésért, fascia mobilizálásáért, nyirokmasszázsért, speciális kötözésért, nyiroktornáért, életmódtanácsokért keresse a Nyirok és Mozgásszervi Oktató Központ által kiképzett speciális nyirokszakembereket. Megfelelő preparátumkombinációval, melyeket szakavatott Joalis terapeutáink egyénre szabottan műszeres méréssel állapítanak meg, enyhíthetőek a fantomfájdalmak, gyulladások, különböző eredetű fertőzések, autoimmun folyamatok (pl.: Lupus, sokízületi gyulladás), nehézfém- és egyéb vegyianyag-, metabolitmérgezések is.

Speciális készítményeink fogyasztásával ideális működésre hangolhatja szervezetét. Kollégáink országszerte megtalálhatóak, keressék őket bizalommal! Jó egészéget kívánok!

Kérdése van? Tanácsot szeretne?

Keresse fel a Joalis Központot: 1093 Budapest, Közraktár utca 26.; e-mail: info@joalis.hu; tel.: 06-30-813-8676.

Nyirok és Mozgásszervi Központ, Kecskemét, 20/4479-800 www.nyirokesgerinc.hu

A cikket a Természetgyógyász Magazin júliusi lapszámában olvashatják!