Mire jók a JOALIS preparátumok?

Kedves Mindenki!

👧Egy nagyon kedves kis Vendégem esetét szeretném bemutatni, akit már jó néhányszor kezeltem.
Nagyon fiatal kora ellenére nyiroködéma alakult ki nála az alsó végtagokon. 🦵
Rendszeres kézi nyirokmasszázsra 🙌van szüksége ahhoz, hogy a feltorlódott nyirokfolyadékot ki tudjuk juttatni a testéből.

Szerencsére megértette állapota tulajdonságait, ezért mindent megtesz otthon is azért, hogy kitolja az állapotromlás időintervallumát.

Mivel állapota azonban időről időre mégis visszaromlik, ezért MOST elkezdtük használni a LYM nevű Joalis preparátumot.⚗️

A nyirokfolyadék minden sejtből kivezetni a toxikus anyagokat, mivel gyakorlatilag az emberi test minden sejtjében áramlik (az idegrendszer kivételével).
🚧A nyirokfolyadék áramlását a nyirokcsomókban vagy a hajszálerekben található mikrobális gócok jelentősen akadályozzák. 👾🦠

A NYIROKERET TÁMADÓ MIKROBÁK legtöbbször:
Streptococcus, helikobaktériumok, chlamydiák, herpeszvírusok, influenzavírusok, szalmonella, borellia, adenovírus…

A nyirokrendszerben megbúvó gócok 🦠jelentik azon mikroba toxinok forrását, melyek közvetlenül befolyásolják nem csak ennek a rendszernek a működését, hanem a szervezetünk összes többi szervéét is.

➡️Például a streptococcus béta nevű baktérium felelős az ödémások körében oly gyakori ORBÁNC kialakulásáért, ami egy apró kis hámsérülésen is képes bejutni a dagadó végtagba. Ott elszaporodva gyulladást okoz a nyirokrendszerben.
Ez a betegség nagyon kellemetlen, lázzal, hidegrázással jár.
Antibiotikumos kezelést igényel.

PROBLÉMA: a streptococcus béta a fertőzés során mikrobális gócokba tömörülve lappang a kötőszövetben addig, amíg újra ideális körülményeket nem tapasztal a szaporodáshoz.
AZ ORBÁNC EKKOR KIÚJUL!

Az orvosok által felírt antibiotikum a mikrobális gócokat nem képesek eltávolítani, csupán az akut fertőzést fékezi meg ami szintén nagyon fontos.
Orbánc alatt a JOALIS készítmények szedése kiválóan kiegészíti a gyógyszeres kezelést. Megelőzésre és utógondozásra is ajánljuk. ⬅️

🔑A LYM/. LYMFATEX készítmény a nyirokrendszerben lévő mikróbális gócok eltávolítására szolgál.⛔🦠👽💩👾⛔

(A LYM készítmény önmagában nem mindig elegendő. A személyre szabott kúrához szükség van még olyan készítmények egyidejű szedésére, melyek az alapproblémára hatnak.
A nyiroködéma általában csak következmény. Az Okot kell feltárni ahhoz, hogy hatékony legyen a tehermentesítés!)

A Nyirok és Mozgásszervi Központban egyedülálló módon hozzájuthat nyirokrendszere sejtszintű tisztításához a kézi nyirokmasszázs és a JOALIS preparátumok szedésével. 😉✌️

További információ:

Papp Andrea
+36204479800