AKKOR MOST MI A FENE VAN EZZEL A KORONA VÍRUSSAL?

Több hete már, hogy befolyásolja mindennapi életünket ez a mikroorganizmus.
Hogy pozitívan vagy negatívan, ez nézőpont kérdése.
Én most a saját szemszögemből mutatnám meg egy kicsit, hogy hogyan látom jelen helyzetünket.

A média hatására az év elejétől egyre többet hallhattunk KORONA VÍRUS-ról. Ez sokak számára ismeretlenül hangzott, pedig nem új dologról van szó.

A korona vírusok egy gyűjtőnév, több törzséről beszélhetünk. 2020-ban a covid-19 rémísztette halálra a föld lakosainak nagy részét, 2002 őszén pedig például a SARS-CoV járvány ütötte fel a fejét Kína dél-keleti tartományaiban, végül 30 másik országban. Ez utóbbi vírusról is megállapították, hogy bizonyos vadon élő állatokban mutatható ki, melyet Kínában emberi fogyasztásra szánt ételek készítéséhez használtak fel. A balhét persze itt is a denevérek vitték el, mint a 2020-as változatban.

A világjárvány kirobbanása óta rengeteg elmélet kering a vírus eredetét illetően, mely több részre osztotta a lakosságot.
Találkoztam eléggé szélsőséges reakciókkal a „mindmeghaluktól a nemtörődömségig”.

De mi van a többi mikrobával. Miért csak a Covid 19-ről esik szó?

SZÁMTALAN BETEGSÉGET FERTŐZÉSEK OKOZNAK – VÍRUSOK, BAKTÉRIUMOK, PARAZITÁK, GOMBÁK.

Sokan nem tudják, hogy ezek az apró mikrobák, amik sokunk testében megtalálhatók, milyen KOMOLY BETEGSÉGEKET tudnak okozni.

A LEGÁLTALÁNOSABB FERTŐZŐ BETEGSÉGEK🦠☠️👻😨, amik előfordulhatnak sokunk szervezetében:

●Herpes vírusok (HPV)
●Varicella-zoster vírus (VZV) /bárányhimlő – később- övsömör
●Papillomavírusok (HPV) – szemölcsök
●Hepatitis vírusok
●HIV vírus
●Cytomegalo vírus (CMV)
●Epstein – Barr vírus (EBV)
●Astrovírusok
●Adenovírus
●Kullancs encephalitis vírus
●Influenza vírusok
●Mycoplazma vírus
●Eritrovírusok
●Poliovírusok
●Retrovírusok
●Calicivírusok
●Gombás bőrfertőzések
●Streptococcus baktériumok
●Staphilococcus baktériumok
●Clamydiák (paraziták)
●Zoo fertőzések (állati eredetű)

A fertőzöttek gyakran tünetmentesek is lehetnek. Kizárt, hogy mindenki tudatában legyen, hogy éppen milyen mikroorganizmus gazdateste.

A VÉR ÉS NYIROKERET TÁMADÓ MIKROBÁK legtöbbször:
Streptococcus, helikobaktériumok, chlamydiák, herpeszvírusok, influenzavírusok, szalmonella, borellia, adenovírus

A MOZGÁSSZERVI RENDSZERT TÁMADÓ MIKROBÁK legtöbbször:
Borellia vírus, herpeszvírus, eritrovírusok, poliovírusok, mikrobaktériumok, anaerob baktériumok.

Az emberi szövet segítségével szaporodnak. A mikroorganizmusok megfelelő helyet keresnek az emberi testben, ahol elbújhatnak az immunrendszer elől és tovább szaporodhatnak. Kiváló rejtekhelyet biztosítanak a különböző nyákok (pl: ízület) , váladékok, pangó nyirokfolyadék, felhalmozódott zsírok, a vérrögök, a kötőszövet…

Jómagam mint mindig a JÓZAN ÉSZ korlátain belül hozom meg döntéseimet és vizsgálom a helyzetet inkább a realitásokhoz ragaszkodva.

Az utóbbi időkben nem győzöm hálát adni a Teremtőnek, hogy van lehetőségem tanulni, tájékozódni az immunológiát és a mikrobiológiát illetően. Hálás vagyok, hogy egyéb orvos és biológus ismerőseim saját hasonló nézeteit megosztották velem, ezzel is segítve, hogy megmaradhattam a realitás talaján, nem engedve nyomást a média pánikkeltésére.

Sajnálattal vettem azonban tudomásul, hogy ha valaki megosztja józan eszének gondolatait, az azonnal támadások középpontjába kerül, mint Kecskemét város kiválósága, a természetgyógyászok legkiválóbb segítője…

Azt üzenem mindenkinek tehát: NE HIGGYENEK EL SENKINEK SEMMIT! Mindenki járjon utána és győződjön meg az igazságról és nyugtassa lelkiismeretét saját meggyőződései szerint.

A Joalisnak persze erre a helyzetre is van megoldása, amit mi a kezdetek óta folyamatosan szedünk és ajánlom másoknak is:

Mint a végtelenségig emlegetett (IM) IMMUNERŐSÍTÉS+ (VEL-DREN) LÉP mint vírusokért felelős immunszerv támogatása + GRIPIN

vagy
IM + InfoDren CRNV (covid 19 elleni immunitás+ tisztítása)

vagy
IM+ InfiDren SCOR (koronavírus törzsei elleni immunitás + tisztítása)

vagy
LYM (nyirokrendszer tisztítás + immunsejtek aktivizálása)+ InfoDren SCOR (koronavírus törzsei elleni immunitás + tisztítása)+ Res-Dren (tüdő mikrobális gócainak kitisztítása)

Több jó választás is lehetséges.

Mindig csak egyénre szabottan. 😉

Bővebb információ:
Papp Andrea
+36204479800