Most akkor GERINCSÉRVEM van vagy GLUTÉN TERHELTSÉGEM❓❗

————————
⚠️Frissítés 06.19.⚠️
A hölgy 3 hét után jött nyirokkezelésre.
Fájdalmai enyhültek. Állapota jelentősen javult. A nyirokutak kevésbé vannak betorlódva. A kötőszövet felpuhult, normál tapintatú. Betartja a diétát, szedi a cseppeket. Fogyott is valamennyit. 😊
————————-

Évek óta jár hozzám ez a hölgy Vendégem masszázsra💆‍♀️, akit a héten mértünk be⚖️ először , visszajelzést kapva szervezete működéséről.

Lefelé sugárzó derékfájással, gerincsérves tünetekkel keresett meg, mivel eléggé magas, ülőmunkát végez ezért arra gondolt, hogy egy jó kis lazító masszázs sokat segíthet.
Már az első alkalommal feltűnt, hogy nyirokrendszere az ő stílusában szép magyar kifejezéssel élve sz.., ezt közöltem is vele, de jót nevetett rajta és nem igazán izgatta.
Próbáltam vele megértetni, hogy mégiscsak foglalkozni kellene vele, de minduntalan mozgásszervi masszázsért jött.🥴

Azért jó terapként bele-bele csempésztem🤭 néhány nyirokrendszert érintő fogást is a kezelésekbe és láss csodát, egy ideig jobban érezte magát. 😉

Aztán már jobban erőltettem, hogy mégiscsak nyirokkal 💧kezdjünk a kezelések elején, mert azt tapasztaltam, hogy főleg a lefefele szálló vastagbél oldalán a medence mély nyirokcsomói, a nyirokkötegek, a deréktáji söntje és a bal comb laterális vonala beton kemény és betorlódott, itt-ott elszervült kötőszövettel. Ebből arra következtetek, hogy nem mostani eredetű probléma.☝️

Egy ideje már emlegettem, hogy ki kellene deríteni, hogy mitől tolódik be ez így 2 hetente, hogy derékból balra lesugárzó fájdalma jelentkezik, néha olyan hevesen, hogy házhoz szaladok megmenteni a helyzetet. 😀

Már elküldtem, hogy készítsenek felvételt a gerincről. Az eredmény nem indokolja a fájdalmakat.

🤔Javasoltam SMR hengert, gyógytornát, nyújtást, jógát… mindet csinálja és nem változott hosszú távon. Köpölyöztük, kezeltük a fasciákat, tape-eltük, bekentük mindenfélével…

Küldtem csontkovácshoz. Szegénynek azt hiszem, hogy egy életre elment a kedve az efféle huncutságoktól. 😂

Szóval igazán szófogadó, jó Vendégről beszélhetük. Így elfogadta a javaslatokat, hogy mérjük be, mi lappanghat a háttérbe, ami eléggé toxikus ahhoz, hogy leblokkolja a vastagbelet elvezető nyirokrendszert annyira, hogy efféle tüneteket, fájdalmakat okozzon.

Mivel a hölgy vegetáriánus🚫🦄🐬👾🚫, kíváncsian álltam a feladat elé és állítottam fel szervezete terheltségi térképét.

Legterheltebbnek a LÉPet és alszerveit mértem. Ez nem is csoda, gondoltam, hiszen éppen változó korban van. Azonban hormonrendszer mellett, a mirigyek az erek, nyirokrendszer, izmok, szövetek, idegrendszer… minden nagyon eltérő volt.

A második legterheltebbnek a MÁJ körét TAPASZTALTUK.
Az epét, kötőszövetet, mellékvesét, neuronokat, GLIÁKat!
Mértünk mikrobagócot, vírusterheltséget is.

(Egyébként a lép felelős a vírusok elleni immunitásért, de mivel terhelt, ezért kevésbé ellenálló. )

A vastagbél is nagy terhelés mutatott.

KETTŐS KÉRDÉSSEL KIDERÍTETTÜK, HOGY A GLUTÉN TERHELI A VASTAGBELET A GLIÁKAT, EZÁLTAL AZ IDEGRENDSZERT, ÉS A NYIROKRENDSZERT IS.

Útravalóul végignéztük még az összes ételt, hogy mi a test számára a legideálisabb és mi kevésbé (zöldségek, gyümölcsök, gabonák, olajok, fűszerek, allergének…)

Ezután már gyerekjáték volt kiválasztani, hogy számára mely preparátumok a legideálisabb segítők a probléma megoldására. 😊

💡ACTIV-COL: emésztőrendszer flóra, immunitás, metabolizmus…

💡GLI-GLU: glutén és más gabonafélékből származó anyagcsere termékek, metabolitok kivezetése

💡LIV-DREN: a máj, és alárendelt szervek, szövetek, epehólyag, kötőszövet, szem, glia, szimpatikus idegrendszer, faggyúmirigyek, külső nemi szervek tehermentesítése.

💡VEL-DREN: lép és alárendelt szervek, szövetek, hasnyálmirigy, gyomor, nyirokrendszert, nyálkahártya, paraszimpatikus idegrendszer, hormonális mirigyek, izmok tisztítása.

💡LYM: nyirokrendszer, nyirokerek, nyirokcsomók tisztítása.

Papp Andrea