ūüėĪBefagyott v√°ll, hormon√°lis probl√©m√°k, elmaradt menzesz fiatalon, em√©szt√©si gondok, inzulinrezisztencia…

Orvosok had√°t j√°rta m√°r v√©gig egy nagyon kedves FIATAL ANYUKA vend√©gem mindenf√©le probl√©m√°j√°val. Panaszaira szteroidokat kapott, de sajnos √°llapota nem javult. ūüėĒ

Hozz√°m BEFAGYOTT V√ĀLL szindr√≥m√°val j√∂tt massz√°zsra m√©g tavaly. Sajnos √©pp az akut gyullad√°sos szakaszban volt, √≠gy alig tudtam tenni valamit a v√°lliz√ľlettel, de strat√©gi√°t v√°ltottunk √©s a NYIROKMASSZ√ĀZS hat√©konynak bizonyult. ūüėä

Azt√°n maradtunk is enn√©l, mert menet k√∂zben kider√ľlt m√©g n√©h√°ny eg√©szs√©g√ľgyi probl√©ma, melynek t√ľneteit a rendszeres nyirokmassz√°zs enyh√≠tette.

Besz√©lget√©seink alatt felkeltette az √©rdeklŇĎd√©s√©t a JOALIS rendszere, ez√©rt k√©rte, hogy n√©zz√ľk meg mi minden terheli test√©nek sz√∂veteit. ūüĎĺ

Elég sokminden találtunk, pl:

‚ě°ÔłŹ BORELLIA-fŇĎk√©nt az √≠z√ľletekben (megvan a befagyott v√°ll okaūüėČ)
‚ě°ÔłŹGOMB√ĀK/CANDIDA-fŇĎk√©nt a b√©lrendszerben, bŇĎr√∂n, nŇĎi szervekben,
‚ě°ÔłŹPARAZIT√ĀK/ZOO FERTŇźZ√ČSEK (√°llatokat teny√©szt)
‚ě°ÔłŹV√ćRUSOK
‚ě°ÔłŹ BAKT√ČRIUMOK
‚ě°ÔłŹ SZERVETLEN TOXINOK
‚ě°ÔłŹ SZINTE AZ √ĖSSZES BELSŇź ELV√ĀLASZT√ĀS√ö MIRIGY TERHELTS√ČGE
‚ě°ÔłŹ METABOLIKUS SZINDR√ďMA
‚ě°ÔłŹ NEH√ČZF√ČM TERHELTS√ČG
‚ě°ÔłŹ MIKR√ďB√ĀLIS G√ďCOK
‚ě°ÔłŹ PSZIHOCISZT√ĀK..

Fel√°ll√≠tottunk egy strat√©gi√°t, hogy a szervezet√©t SZERVK√ĖR√ĖNK√ČN fogjuk tehermentes√≠ti.

1. A M√ĀJJAL KEZDT√úNK !
SO: Máj és epehólyag problémák
Elt√°vol√≠tja a m√°j √©s az epeh√≥lyag leggyakoribb m√©rgezŇĎ terhel√©s√©t. Alkalmas minden m√°j √©s epeh√≥lyag probl√©m√°ra, gyomor√©g√©s, ism√©telt h√°nyingerre, em√©szt√©si probl√©m√°kra.
A m√°jat gyakran a belekben sz√°rmaz√≥ patog√©nek fertŇĎzik meg, mint a szalmonella, enterov√≠rus, coxsackia, herpesz- vagy m√°jv√≠rusok. (Ez gyakran cs√∂kkenti a teljes√≠tm√©ny√©t.)
Ez az eg√©sz test nagyobb m√©rt√©kŇĪ m√©rgezŇĎ terhel√©s√©vel nyilv√°nul meg, amely jellemzŇĎen vegyi anyagokkal higannyal, dioxinokkal, amelyek a zs√≠rsz√∂vetekben rak√≥dnak le, √©s az eg√©sz szervezetet a zs√≠rok anyagcser√©j√©t k√°ros√≠tj√°k.
A k√©sz√≠tm√©ny a m√°j √©rzelmi k√©pess√©g√©vel, az agresszi√≥ √©rzelmeivel is foglalkozik. Az √©rzelmi mint√°k s√©r√ľl√©se immunpatol√≥gi√°hoz vezet, p√©ld√°ul allergi√°hoz, autoimmun folyamatokhoz, ekc√©m√°khoz, intoleranci√°hoz.
A m√°j jelentŇĎsen befoly√°solja tumorellenes immunit√°st is.

2. KIVEZETŇź √öTVONAL BIZTOS√ćT√ĀSA:
COL-DREN: A v√©kony √©s vastagb√©lben tal√°lhat√≥ mikr√≥bag√≥cok elt√°vol√≠t√°s√°ra szolg√°l√≥ k√©sz√≠tm√©ny. A b√©lben megb√ļv√≥ g√≥c, em√©szt√©si zavarokat esetenk√©nt b√©l diszbi√≥zis okozhat, k√©sz√≠tm√©ny alkalmas a v√©gb√©l panaszok megold√°s√°ra is.

3. ANYAGCSERE ZAVAROK ENYH√ćT√ČSE:
METABOL: C√©lja az anyagcsere jav√≠t√°sa, k√ľl√∂n√∂sen az √©lelmiszer em√©szt√©se √©s felsz√≠v√≥d√°sa sor√°n a megfelelŇĎ feh√©rje metabolizmus kulcsfontoss√°g√ļ folyamata
Az em√©szt√©si √©s felsz√≠v√≥d√°si folyamatban r√©sztvevŇĎ sz√∂vetek tehermentes√≠t√©s√©n t√ļlmenŇĎen hozz√°j√°rul az eg√©szs√©ges b√©l mikrobiom a helyre√°ll√≠t√°s√°hoz , amely az anyagcser√©ln√©l kulcsfontoss√°g√ļ szerepet j√°tszik, √©s befoly√°solja a zs√≠rok lerak√≥d√°s√°t a sz√∂vetekben.
Minden intolerancia eset√©n alkalmazhat√≥, mivel elŇĎseg√≠ti az √©lelmiszer alapanyagok lebont√°s√°hoz sz√ľks√©ges enzimek k√©pzŇĎd√©s√©t. Mag√°ba foglalja az olyan √≠zlelŇĎbimb√≥k tiszt√≠t√°s√°t is, amelyek befoly√°solj√°k az egyes √©telekre val√≥ √©tv√°gyat, lehetŇĎv√© t√©ve a norm√°l eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°st.

4. A SZERVEZET √ČS BELEK ELSAVASOD√ĀSA
ACTIV-ACID: Olyan esetekben haszn√°ljuk amikor a szervezet savt√ļlteng√©s√©rŇĎl van sz√≥.
Az ebbŇĎl sz√°rmaz√≥ s√≥k elt√°vol√≠t√°s√°ra √©s a b√©l k√∂rnyezet jav√≠t√°s√°ra.
Javítja a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, például kálciumot, magnéziumot, vasat, cinket, mangán, szélén, és jódot.
Az inform√°ci√≥s alkot√≥elem az immunrendszert a toxinokhoz ir√°ny√≠tja, amelyek a szervezet elsavasod√°sa okozz√°k, ide√©rtve a ment√°lis fesz√ľlts√©get, szorong√°s, √©s f√©lelmet, amelyek akad√°lyozz√°k a test j√≥ oxig√©nell√°t√°s√°t √©s a savas ionok l√©gz√©s √ļtj√°n t√∂rt√©nŇĎ elt√°vol√≠t√°s√°t.
A savas k√∂rnyezetben nagy mennyis√©gŇĪ s√≥ k√©pzŇĎdik, felhalmoz√≥dik a sz√∂vetekben k√°ros√≠tj√°k, azt √©s t√°ptalajj√° v√°lnak a mikr√≥bag√≥cok k√©pzŇĎd√©s√©hez.

5. B√ČL √ČS EM√ČSZTŇźRENDSZER MIKROBIOMA
ACTIV-COL: Mikrobi√≥ma zavar, fokozott b√©l√°teresztŇĎ k√©pess√©g.
Egyed√ľl√°ll√≥ k√©sz√≠tm√©ny, melynek c√©lja a j√≥t√©kony mikrobiom helyre√°ll√≠t√°sa az eg√©sz em√©sztŇĎrendszerben.
Segít a fajok sokféleségének növelésében= minél gazdagabb, annál egészségesebb az ember.
A kapszul√°k probiotikumok, prebiotikumok √©s nyugtat√≥ kamilla mellett olyan inform√°ci√≥s √∂sszetevŇĎt is tartalmaznak, amely elŇĎseg√≠ti az eg√©szs√©ges k√∂rnyezet megteremt√©s√©t √©s fenntart√°s√°t.
Ez a k√≥rokoz√≥ fajok elnyom√°s, √©s az enter√°lis idegrendszerrel egy√ľttmŇĪk√∂dve a j√≥t√©kony fajok t√°mogat√°sa fel√© ir√°ny√≠tja az immunit√°st. Rendellenes vagy a fajokban szeg√©ny b√©rrendszer elh√≠z√°shoz, r√°khoz, allergi√°hoz, autoimmun probl√©m√°khoz intoleranci√°hoz, anyagcsere betegs√©gekhez, valamit ment√°lis rendelleness√©gekhez vezethet.

6. √ĖNK√ĀROS√ćT√ď FOLYAMATOK
AUTOIMMUN: önpusztulás, önkárosítás, autoimmun zavar.

Papp Andrea
Joalis Kecskemét/
Nyirok és Mozgásszervi Központ
+36204479800