😱Befagyott váll, hormonális problémák, elmaradt menzesz fiatalon, emésztési gondok, inzulinrezisztencia…

Orvosok hadát járta már végig egy nagyon kedves FIATAL ANYUKA vendégem mindenféle problémájával. Panaszaira szteroidokat kapott, de sajnos állapota nem javult. 😔

Hozzám BEFAGYOTT VÁLL szindrómával jött masszázsra még tavaly. Sajnos épp az akut gyulladásos szakaszban volt, így alig tudtam tenni valamit a vállizülettel, de stratégiát váltottunk és a NYIROKMASSZÁZS hatékonynak bizonyult. 😊

Aztán maradtunk is ennél, mert menet közben kiderült még néhány egészségügyi probléma, melynek tüneteit a rendszeres nyirokmasszázs enyhítette.

Beszélgetéseink alatt felkeltette az érdeklődését a JOALIS rendszere, ezért kérte, hogy nézzük meg mi minden terheli testének szöveteit. 👾

Elég sokminden találtunk, pl:

➡️ BORELLIA-főként az ízületekben (megvan a befagyott váll oka😉)
➡️GOMBÁK/CANDIDA-főként a bélrendszerben, bőrön, női szervekben,
➡️PARAZITÁK/ZOO FERTŐZÉSEK (állatokat tenyészt)
➡️VÍRUSOK
➡️ BAKTÉRIUMOK
➡️ SZERVETLEN TOXINOK
➡️ SZINTE AZ ÖSSZES BELSŐ ELVÁLASZTÁSÚ MIRIGY TERHELTSÉGE
➡️ METABOLIKUS SZINDRÓMA
➡️ NEHÉZFÉM TERHELTSÉG
➡️ MIKRÓBÁLIS GÓCOK
➡️ PSZIHOCISZTÁK..

Felállítottunk egy stratégiát, hogy a szervezetét SZERVKÖRÖNKÉN fogjuk tehermentesíti.

1. A MÁJJAL KEZDTÜNK !
SO: Máj és epehólyag problémák
Eltávolítja a máj és az epehólyag leggyakoribb mérgező terhelését. Alkalmas minden máj és epehólyag problémára, gyomorégés, ismételt hányingerre, emésztési problémákra.
A májat gyakran a belekben származó patogének fertőzik meg, mint a szalmonella, enterovírus, coxsackia, herpesz- vagy májvírusok. (Ez gyakran csökkenti a teljesítményét.)
Ez az egész test nagyobb mértékű mérgező terhelésével nyilvánul meg, amely jellemzően vegyi anyagokkal higannyal, dioxinokkal, amelyek a zsírszövetekben rakódnak le, és az egész szervezetet a zsírok anyagcseréjét károsítják.
A készítmény a máj érzelmi képességével, az agresszió érzelmeivel is foglalkozik. Az érzelmi minták sérülése immunpatológiához vezet, például allergiához, autoimmun folyamatokhoz, ekcémákhoz, intoleranciához.
A máj jelentősen befolyásolja tumorellenes immunitást is.

2. KIVEZETŐ ÚTVONAL BIZTOSÍTÁSA:
COL-DREN: A vékony és vastagbélben található mikróbagócok eltávolítására szolgáló készítmény. A bélben megbúvó góc, emésztési zavarokat esetenként bél diszbiózis okozhat, készítmény alkalmas a végbél panaszok megoldására is.

3. ANYAGCSERE ZAVAROK ENYHÍTÉSE:
METABOL: Célja az anyagcsere javítása, különösen az élelmiszer emésztése és felszívódása során a megfelelő fehérje metabolizmus kulcsfontosságú folyamata
Az emésztési és felszívódási folyamatban résztvevő szövetek tehermentesítésén túlmenően hozzájárul az egészséges bél mikrobiom a helyreállításához , amely az anyagcserélnél kulcsfontosságú szerepet játszik, és befolyásolja a zsírok lerakódását a szövetekben.
Minden intolerancia esetén alkalmazható, mivel elősegíti az élelmiszer alapanyagok lebontásához szükséges enzimek képződését. Magába foglalja az olyan ízlelőbimbók tisztítását is, amelyek befolyásolják az egyes ételekre való étvágyat, lehetővé téve a normál egészséges táplálkozást.

4. A SZERVEZET ÉS BELEK ELSAVASODÁSA
ACTIV-ACID: Olyan esetekben használjuk amikor a szervezet savtúltengéséről van szó.
Az ebből származó sók eltávolítására és a bél környezet javítására.
Javítja a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, például kálciumot, magnéziumot, vasat, cinket, mangán, szélén, és jódot.
Az információs alkotóelem az immunrendszert a toxinokhoz irányítja, amelyek a szervezet elsavasodása okozzák, ideértve a mentális feszültséget, szorongás, és félelmet, amelyek akadályozzák a test jó oxigénellátását és a savas ionok légzés útján történő eltávolítását.
A savas környezetben nagy mennyiségű só képződik, felhalmozódik a szövetekben károsítják, azt és táptalajjá válnak a mikróbagócok képződéséhez.

5. BÉL ÉS EMÉSZTŐRENDSZER MIKROBIOMA
ACTIV-COL: Mikrobióma zavar, fokozott béláteresztő képesség.
Egyedülálló készítmény, melynek célja a jótékony mikrobiom helyreállítása az egész emésztőrendszerben.
Segít a fajok sokféleségének növelésében= minél gazdagabb, annál egészségesebb az ember.
A kapszulák probiotikumok, prebiotikumok és nyugtató kamilla mellett olyan információs összetevőt is tartalmaznak, amely elősegíti az egészséges környezet megteremtését és fenntartását.
Ez a kórokozó fajok elnyomás, és az enterális idegrendszerrel együttműködve a jótékony fajok támogatása felé irányítja az immunitást. Rendellenes vagy a fajokban szegény bérrendszer elhízáshoz, rákhoz, allergiához, autoimmun problémákhoz intoleranciához, anyagcsere betegségekhez, valamit mentális rendellenességekhez vezethet.

6. ÖNKÁROSÍTÓ FOLYAMATOK
AUTOIMMUN: önpusztulás, önkárosítás, autoimmun zavar.

Papp Andrea
Joalis Kecskemét/
Nyirok és Mozgásszervi Központ
+36204479800